Sluiten

Betaalmethoden

Voor de betalingen van online bestellingen werken wij samen met een aantal bekende Payment Providers zoals Multisafepay, Paypal en Afterpay. Deze namen zul je dan ook tegenkomen bij het afronden van de betaling en bij de omschrijving van de transactie op je bankrekening. 

Zie onderstaand overzicht voor de beschikbare betaalmethoden. Heb je vragen hierover? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via +31 (0)495 625991 of [email protected] 

De meest gebruikte online betaalmethoden van Nederland, België en Duitsland. Nadat de betaalwijze is gekozen kan de eigen bank worden geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de bank. 

Deze betaalmethoden verlopen via onze Payment Provider MultiSafepay

 

PayPal
Eenvoudig, snel en veilig online betalen met je PayPal account. Geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met je mailadres en wachtwoord.

 
Visa Mastercard
Met je VISA creditcard of Mastercard betaal je veilig, snel en gemakkelijk.
 
 

Eerst je product ontvangen, bekijken en dan pas betalen? Dat kan! Na het selecteren van de betaalmethode AfterPay vindt er direct een gegevenscontrole plaats. Na acceptatie wordt de bestelling binnen enkele seconden afgerond en gaan wij voor je aan de slag!

Let op:Afrekenen met AfterPay is niet mogelijk wanneer je kiest voor een afhaallocatie, bij onvoldoende saldo op je betaalrekening of wanneer er nog andere openstaande rekeningen zijn bij AfterPay. 

Na ontvangst van je bestelling krijg je binnen enkele dagen een betaaloverzicht per e-mail. Download de AfterPay app voor de meest actuele status van je betaaloverzicht. Na ontvangst van je betaaloverzicht heb je 14 dagen om te betalen. Gaat er iets retour? Dan betaal je alleen voor het behouden deel van je bestelling.

AfterPay is geschikt voor consumenten en bedrijven in Nederland en België. 

Hoe werkt het precies?
AfterPay voert voor onze webwinkel www.saltandpepper-athome.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Kies je voor bankoverschrijving? Dan dient het aankoopbedrag vooraf te worden overgemaakt.

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je per mail een bevestiging met de factuur als bijlage. Je kunt het totaalbedrag van de bestelling zelf overmaken naar Rabobank Weerterland en Cranendonck te Nederland, IBAN rekeningnummer NL77RABO0135515041 t.n.v. Bath & Living onder vermelding van het ordernummer (ORD...) en factuurnummer (INV...)

Je ontvangt een aparte bevestiging van de betaling. Dit kan 1-2 werkdagen duren.

Let op: De bestelling wordt pas verzonden na ontvangst van de betaling. 

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling:
IBAN: NL77RABO0135515041
BIC/SWIFT: RABONL2U  

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »